Noi restricții de Paște

Redactat de in martie 26, 2021

Noi restricții de Paște au fost anunate ieri de Raed Arafat, cu privire atât la circulația în afara locuinței, cât și participarea la slujba de înviere.

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunţat noile restrictii ce vor fi impuse de sarbatorile pascale. Astfel va fi permisă circulaţia în afara locuinţei în intervalul orar 20,00 – 02,00, în noaptea de 3 spre 4 aprilie, pentru participarea la sărbătorirea Paştelui catolic.

lumanare paste
El a adăugat că şi pentru sărbătoarea Pastelui Ebraic , ce va avea loc pe data de 27 – 28 martie, circulaţia va fi permisă până la ora 22,00.
Raed Arafat a precizat că s-a discutat şi despre sărbătorirea Paştelui ortodox, 1 şi 2 mai, afirmând că şi atunci vor fi stabilite măsuri pentru a permite participarea la slujba religioasă şi nu vor fi limitări.

Acestea nu apar în hotărârea de Guvern adoptată joi, pentru că aceasta este valabilă până în data de 14 aprilie. Noi restricții de Paște pentru credincioșii ortodoxi ar trebui să apară în următoarea hotărâre de Guvern de prelungire a stării de alertă.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background