Doi polițiști au fost premiați

Redactat de in martie 26, 2021

Doi polițiști au fost premiați la Sibiu, pentru rezultatele deosebite obținute în cursul anului 2020, cu ocazia Zilei Poliției Române.

politisticoroane

Alexandru Talpalaru și Paul Bud sunt cei doi polițiști ai anului din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu. Polițiștii au fost premiați pentru rezultatele deosebite obținute în anul 2020.

Alexandru Talpalaru este inspector de poliție în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, iar Paul Bud este agent șef de poliție în cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

Cu ocazia Zilei Poliției Române, pentru rezultatele profesionale deosebite obținute în anul 2020, doi polițiști au fost premiați cu titlul de „POLIȚISTUL ANULUI”, respectiv: inspector de poliție Alexandru Talpalaru și agent șef de poliție Paul Bud.

Tot cu acest prilej, au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, 3 ofițeri și 12 agenți de poliție. Au mai fost avansați la termen, în gradul profesional următor, 39 de ofițeri și 55 de agenți de poliție.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background