Cauza morții Corneliei Catanga

Redactat de in martie 26, 2021

Cauza morții Corneliei Catanga a stârnit numeroase reacții din partea internauților, mai ales că aceasta a fost confirmată și cu noul coronavirus.

cornelia catanga

Cornelia Catanga s-a stins din viață, în această dimineață, la vârsta de 63 de ani. Soția lui Aurel Pădureanu era infectată cu Covid-19, iar medicii au precizat că a murit în urma unui stop cardio-respirator. Cornelia Catanga s-a stins din viață vineri dimineață, la vârsta de 63 de ani. Mara Bănică, a fost cea care a făcut anunțul pe Facebook, după ce a fost sunată de urgență de Aurel Pădureanu.

Jurnalista a precizat că marea artistă fusese infectată cu coronavirus, însă, în prima fază a decis să se trateze acasă. Ieri, când starea sa s-a înrăutățit, soțul și fiul au decis să solicite ajutorul medicilor, iar Cornelia Catanga a fost internată de urgență la Spitalul Universitar.

Conform declarațiilor făcute de Mara Bănică, din cauză că artista nu mai putea respira, medicii au vrut să o intubeze, însă în acel moment a făcut stop cardio-respirator. Cadrele medicale au încercat să facă tot ce le stă în putință, însă, din păcate, inima sa a cedat.

Deși a fost confirmată cu Covid-19, cauza morții Corneliei Catanga a fost un stop cardio-respirator. De altfel, regretata artistă avea probleme de sănătate vechi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background