Trei hoți au fost prinși de polițiști

Redactat de in martie 25, 2021

Trei hoți au fost prinși de polițiști în flagrant în noaptea de miercuri spre joi în Sibiu pe Bulevardul General Vasile Milea.

politie
Aceștia au încercat să fure catalizatoare de la mașini parcate pe Bulevardul General Vasile Milea din Sibiu însă, au fost prinși, în flagrant, de polițiștii sibieni. Atunci când s-au întânit cu oamenii legii, hoții au încercat să fugă.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în momentul opririi de către polițiști, cei trei ar fi încercat să părăsească locul comiterii a două furturi de catalizatoare amplasate pe două autoturisme parcate în zona Bulevardului General Vasile Milea din municipiul Sibiu.

Bărbații în vârstă de 20, 23, respectiv 36 de ani, toți domiciliați în satul Roșia, au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Conform declarațiilor trei hoți au fost prinși de polițiști, iar la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background