Proiecte noi pentru parcul Sub Arini

Redactat de in martie 24, 2021

Reprezentanții Primăriei Sibiu au anunțat proiecte noi pentru parcul Sub Arini, în urmă cu puțin timp, care ar ajuta la dezvoltarea orașului.
De la crearea de luminișuri pentru noi activități de agrement, inclusiv spectacole, la plantarea de copaci și extinderea zonelor verzi accesibile pentru odihnă și socializare.

parc

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bugetul alocat proiectului este de aproape 400.000 de lei, cu tot cu TVA, pentru angajarea unei firme de arhitectură care să proiecteze lucrările de care ar avea nevoie parcul Sub Arini.
”Prin execuția lucrărilor, consecință a punerii în valoare a serviciilor de proiectare, beneficiul anticipat pe termen scurt îl constituie atât menținerea unui aspect adecvat și îngrijit al parcului Sub Arini.  Un alt beneficiu este asigurarea condițiilor  de exploatare  în scop de odihnă și agrement”, se arată în caietul de sarcini redactat de funcționarii Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Sibiu.
Pentru partea de agrement și recreere a parcului, administrația locală are în vedere amenajarea de spații în care se pot organiza spectacole în aer liber, expoziții de fotografie, zone cu caracter recreațional provizoriu și multe altele.
Aceste proiecte noi pentru parcul Sub Arini ar contribui în mod decisiv la creșterea activității zonei pentru vizitatori sau turiștii aflați în vizită.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist

Background