Doi sibieni au fost arestați

Redactat de in martie 24, 2021

Doi sibieni au fost arestați pentru furt calificat, deoarece în vara anului trecut, au sustras o mașină scumpă din municipiul Alba Iulia.

catuse
Doi bărbaţi din Sibiu, din care unul recidivist, au fost arestaţi preventiv pentru furt calificat, aceştia fiind acuzaţi că, în vara anului trecut, au sustras din municipiul Alba Iulia un autoturism marca Toyota, în valoare de peste 22.500 de euro, pe care, ulterior, l-au dezmembrat în atelierul auto al unuia dintre inculpaţi.
Autoturismul a fost transportat la un atelier auto din oraşul Cisnădie, aparţinând unuia dintre inculpaţi, unde a fost dezmembrat.
Anterior comiterii faptei, inculpaţii au încercat să sustragă şi un alt autovehicul marca Toyota, din aceeaşi parcare, prin acelaşi mod de operare, însă nu au reuşit.
Cei doi sibieni au fost arestați, unul dintre inculpaţi, cel recidivist, a fost arestat preventiv de Judecătoria Alba Iulia pe o perioadă de 30 zile, încă din februarie. Ulterior aceeași sanctiune i-a fost aplicata si celuilalt inculpat, tot pe o perioada de 30 de zile


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background