Controale și amenzi în Sibiu

Redactat de in martie 23, 2021

Controale și amenzi în Sibiu au fost aplicate la sfârșitul weekendu-lui pentru mai mulți administratori, dar și participanți.

În contextul creșterii numărului de cazuri de infecție cu SARS CoV2, în weekend s-au intensificat controalele în toate localitățile din județul Sibiu. Polițiștii, jandarmii și inspectorii de muncă au luat cu asalt localurile deschise și locațiile unde s-au organizat petreceri, fiind date amenzi în Sibiu, Avrig și Cristian, informează Prefectura Sibiu.

politie
Au fost amendați atât administratorii de localuri cât și persoanele care au organizat sau participat la petreceri.
Potrivit comunicatului Prefecturii Sibiu, doar în cursul zilei de duminică, în contextul Covid, polițiștii sibieni au dat 217 de amenzi în valoare totală de 33.500 de lei. Cea mai mare amendă, a fost aplicată , în valoare de 10.000 de, lei unui patron de club de biliard din Sibiu care ar fi refuzat să închidă localul.

În Avrig, au fost găsite 39 de persoane care participau la o petrecere. Polițiștii au pus capăt petrecerii după ce l-au amendat pe organizator cu 2.000 de lei, iar alți 24 de invitați au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei.
Și în Sibiu, un administrator a fost amendat cu 2000 lei, iar un număr de 12 clienți prezenți în restaurant au fost avertizați în scris pentru că au participat la activități în spațiile pentru care s-au instituit restricții.
Așadar controale și amenzi în Sibiu vor fi la ordinea zilei, iar administratorii cât și participanții ar trebui să țină cont de restricțiile impuse, altfel se vor putea alege cu sancțiuni.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background