Caz rezolvat de Poliția animalelor

Redactat de in martie 23, 2021

Primul caz rezolvat de Poliția animalelor a fost un succes, iar oamenii legii au intervenit la timp pentru salvarea animalului.

În urma unui apel telefonic primit de la un bărbat, în care se sesiza că a fost găsit un cal abandonat, oamenii legii au intervenit, au găsit animalul și l-au salvat.

 

masina politie

Din primele informații calul se afla pe un teren amplasat la ieșirea din localitatea Marpod, în apropierea unui drum public. Cu ajutorul colegilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Agnita, polițiștii din cadrul Biroului Poliția Animalelor, au intervenit la fața locului constatând faptul că toate cele sesizate se confirmă.

În urma unui control medical efectuat de către ofițerul specialist în medicină veterninară s-a stabilit că animalul prezenta mai multe răni, atât vechi cât și recente, calul în vârstă de 10 ani aflându-se într-o stare de îngrijire mediocră.

Polițiștii continuă activitățile specifice în vederea identificării proprietarului animalului și aplicării măsurilor legale în consecință. Acesta este primul caz rezolvat de Poliția animalelor de la înființarea biroului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background