Avertizări pentru propietarii imobilelor

Redactat de in martie 23, 2021

Primăria Sibiu lansează avertizări pentru propietarii imobilelor nelocuite care nu depun declarația de impunere pentru scutirea de la plata taxei de salubrizare.

Primăria Sibiu avertizează că proprietarii imobilelor nelocuite care nu depun până la finalul lunii martie declarația de impunere pentru scutirea de la plata taxei de salubrizare vor fi penalizați cu o taxă lunara în valoare de 84 de lei pe lună.

imobil vechi

Toți proprietarii care dețin astfel de imobile nelocuite au obligația de a depune această declarație, chiar dacă în 2016 sau ulterior au depus deja o declarație de impunere în acest sens.

Această măsură a fost luată pentru ca Direcția Fiscală să aibă o situație cât mai clară și actualizată privind imobilele pentru care nu se va mai plăti taxă de salubrizare.

Primăria Sibiu trimite avertizări pentru propietarii imobilelor nelocuite , iar în condițiile în care acești proprietari nu depun declarația până la data de 31 martie, se va stabili din oficiu o taxă de salubrizare în cuantumul penalizator egal cu dublul valorii abonamentului , adică 84 de lei/lună.

Potrivit noului Regulament privind taxa de salubrizare, din 1 februarie nu se mai achită taxă de salubrizare pentru imobilele nelocuite.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background