Atac armat într-un supermarket

Redactat de in martie 23, 2021

Un atac armat într-un supermarket a avut loc cu puțin timp în urmă, iar zece persoane au fost omorâte printre care și un polițist.

Zece persoane au fost omorâte, printre care și un ofițer de poliție, în urma unui atac într-un supermarket din statul american Colorado. Acesta este al doilea atac din SUA din ultima săptămână.

atac armat

Poliția a anunțat câteva detalii imediate, dar nu a oferit niciun motiv pentru actul de violență, care a avut loc la un magazin alimentar din nordul statului Colorado, la poalele Munților Stâncoși.

Vărsarea de sânge a avut loc la mai puțin de o săptămână după atacul din 16 martie, soldat cu opt ​​decese, inclusiv șase femei asiatice, în zona Atlanta. Din primele informații un tânăr de 21 de ani a fost acuzat de aceste crime.

Șeful poliției a declarat că 10 persoane au murit în urma unui atac armat, ce a avut loc într-un supermarket. Printre aceștia se afla și un polițist în vârstă de 51 de ani. Poliția a declarat că atacatorul, care nu a fost numit, a fost rănit în urma violenței, dar nu a oferit și alte detalii.

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background