Unitatea de primiri urgențe va fi modernizată

Redactat de in martie 22, 2021

Unitatea de primiri urgențe va fi modernizată, iar lucrările vor începe în cel mai scurt timp, au anunțat reprezentanții în urma unui comunicat.

Lucrările de extindere a Unității de primiri urgențe din cadrul Spitalului Județean Sibiu vor începe în cel mai scurt timp. Consilierii județeni vor aproba indicatorii tehnico economici. Valoarea investiției este de peste 7 milioane și jumătate de lei, dar marea majoritate a finanțării provine din bani nerambursabili.

upu sibiu

Proiectul tehnic și indicatorii tehnico economici ai proiectului de extindere și modernizare a Urgenței se află în vizorul consilierilor județeni și urmează a fi aprobate în ședința de la finalul acestei luni.

Valoarea totală a investiției se ridică la 9.016.305,74 lei cu TVA, din care consiliul Județean Sibiu participă cu 2.316.181, 39 lei. Marea majoritate a finanțării vine prin Programului Operațional Regional (POR) 2014 –2020.

Din acești bani unitatea de primiri urgențe va fi modernizată și amenajată suprafața existentă de 865 metri pătrați și se vor construi alți 302 metri pătrați. De asemenea etajul tehnic va avea 47 de metri pătrați, și ei adăugați în această etapă. Tot la acest capitol vor fi amenajate alei pietonale, borduri, alei carosabile de acces ambulanță, spații verzi și parcări.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background