Un nou vaccin în România

Redactat de in martie 22, 2021

Un nou vaccin în România , al patrulea la număr, a fost anunțat de către autorități. Acesta ar urma să ajungă la noi în mai puțin de o lună.

Ministerul Sănătății, a anunțat că la mijlocul lunii aprilie România va primi al patrulea vaccin anti covid- Johnson & Johnson. Autoritățile iau în calcul ca acest vaccin să fie administrat și de medicii de familie. Se injectează o singură doză, iar condițiile de depozitare sunt simple.

 

vaccin covid

Avantajul acestui vaccin este faptul ca se administreaza o singura doza și nu mai este necesar vaccinarea peste 21 sau 28 de zile. De asemenea s-a menţionat că sunt în curs de operaţionalizare 20 de astfel de containere care vor funcţiona cele mai multe dintre ca centre mobile.

Nu se exclude posibilitatea ca vaccinul Johnson & Johnson va fi făcut şi de către medicii de familie, Andrei Baciu secretar de stat în Ministerul Sănătății, a răspuns că este un lucru pe care l-a luat în calcul încă de la bun început.
Așadar un nou vaccin în România ar putea fi benefic deoarece ar reduce numărul oamenilor de pe listele de așteptare, iar populația ar putea fi vaccinată într-un timp mult mai scurt.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background