Noi proiecte pentru iluminatul public

Redactat de in martie 22, 2021

Noi proiecte pentru iluminatul public vor fi supuse aprobării Consiliului Local în ședința din această lună, conform reprezentanților primăriei.

Primăria Sibiu continuă modernizarea iluminatului public, printr-o serie de proiecte care vizează înlocuirea corpurilor de iluminat vechi și ineficiente cu corpuri de iluminat eco-eficiente cu LED.
Contractul de delegare a gestiunii iluminatului public include, pe lângă reparații și întreținere, o componentă importantă care vizează modernizarea acestui sistem. Anul trecut a fost modernizat prin acest contract iluminatul pe bulevardele Vasile Milea, Corneliu Coposu și Calea Dumbrăvii .

 

felinar
Lucrările au constat în înlocuirea corpurilor de iluminat clasice cu unele mai ecologice realizarea de puncte de aprindere în afara posturilor de transformare și implementarea sistemului de telegestiune.
Anul acesta, vor fi noi proiecte pentru iluminatul public și anume se va extinde iluminatul public pe patru străzi și într-un parc, iar în alte două zone de case, care includ 64 de străzi, se va moderniza rețeaua existentă. Valoarea estimată a acestor investiții este de 8,67 milioane de lei a declarat primarul Astrid Fodor.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background