Vești bune pentru deținătorii de criptomonede

Redactat de in martie 19, 2021

Vești bune pentru deținătorii de criptomonede, conform unor declarații există posibilitatea de a implementa un nou proiect de lege.

Criptomoneda ar putea fi definitită clar într-o lege, iar anumite fapte legate de acest instrument de plată ar putea fi incluse în categoria infracţiunilor.Guvernul a aprobat deja un astfel de proiect de lege care acum merge în Parlament pentru un vot final.

 

criptomonede

 

Dacă va fi aprobat proiectul, Codul Penal ar urma să fie modificat, iar fapte precum deţinerea, transferul, fabricarea sau dobândirea în vederea utilizării frauduloase a unui instrument de plată fără numerar, ar putea fi pedepsite cu închisoare de la 2 la 7 ani.

 

 

criptomonede

O astfel de lege aşteaptă, de ani buni, dezvoltatorii în domeniu. În lipsa unor legi care să reglementeze clar tranzacţiile cu criptomonede, antreprenorii din domeniu apelează la bănci din Letonia, Estonia şi alte ţări unde există un cadru legal clar. Așadar vești bune pentru deținătorii de criptomonede, aceștia vor putea folosi cu ușurință platforme sigure, dacă legea va fi aprobată.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background