FITS programat pentru luna august

Redactat de in martie 19, 2021

FITS programat pentru luna august, ar putea fi o mare surpriză atât pentru actori cât și pentru spectatori.
Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu se va organiza anul acesta, pentru prima dată, în luna august, în perioada 20 – 29 august. Preşedintele FITS, Constantin Chiriac, spune că se fac pregătiri atât pentru spectacole în aer liber cât și în spații închise, unde accesul publicului va fi posibil să se facă pe bază de dovadă că nu prezintă pericol din punct de vedere al infecției cu SARS CoV2.

 

fits

Potrivit acestuia, festivalul a fost programat pentru luna august pe faptul că, odată introdus din iunie certificatul verde de vaccinare, organizatorii FITS ar putea avea timp să găsească soluții pentru siguranța publicului.
În portofoliul FITS de anul acesta vom găsi spectacole de teatru, dans și concerte în spațiu liber și indoor, dar și online.
Cât privește finanarea, Constantin Chiriac a dat asigurări în conferință de presă susținută, că are deja sprijinul Primăriei Sibiu, al Ministerului Culturii, al Institutului Cultural Român și al Ministerului Educaţiei.
Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu ar fi primul eveniment de acest gen de la începutul pandemiei, deoarece anul trecut din cauza restricțiilor impuse nu s-a putut organiza.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background