Aeroportul Internațional Sibiu reduce personalul

Redactat de in martie 19, 2021

Aeroportul Internațional Sibiu reduce personalul conform impactului financiar negativ și scăderii traficului afectat de pandemia de coronavirus.

Aeroportul Internațional (AIS) Sibiu pregătește reduceri de personal ca urmare a impactului financiar negativ și a scăderii traficului, în contextul pandemiei de coronavirus. Regia sibiană ar urma să renunțe de un număr de 20 de oameni, potrivit propunerii de modificare a Organigramei, Statului de Funcții și Regulamentului de Organizare și Funcționare transmisă spre aprobare Consiliului Județean (CJ) Sibiu.

aeroport avion
Potrivit documentului, modificările propuse vizează desființarea unui număr de 18 porturi, dintre care aproximativ jumătate erau vacante, și schimbarea structurilor pentru 2 servicii – Resurse Umane și Cabinet Medical.

Având în vedere decizia din luna martie, Consiliului de Administrație (CA) al AIS, se propune CJ Sibiu aprobarea unei scheme de personal redusă.
Astfel, din totalul celor 125 de angajati cat avea AIS în 2020, se propune o schemă cu 105 angajați. La nivel de funcții de conducere se renunță la un singur post din 18 în timp ce personalul de execuție scade de la 107 la 88 de oameni.

aeroport sibiu

Aeroportul Internațional Sibiu reduce personalul și astfel impactul asupra costurilor cu resursa umană, reducerile de personal de la AIS, ar genera o scădere a costurilor cu 490.000 lei.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background