15.000 de persoane imunizate la Sibiu

Redactat de in martie 19, 2021

15.000 de persoane imunizate la Sibiu au fost imunizate până în prezent cu ambele doze de vaccin în centrele amenajate în județul Sibiu.

Potrivit datelor furnizate de Direcție de Sănătate Publică a județului (DSP) Sibiu, persoanele programate pentru etapa I și a II-a se vaccinează în continuare cu toate cele 3 seruri primite – Pfizer , Moderna și Astra Zeneca, fiind semnalate doar 46 de reacții adverse.

vaccin sibiu

Drept urmare, în ultimele 24 de ore au fost vaccinați împotriva Covid-19 un număr de 764 sibieni, din care 118 cu vaccin AstraZeneca, 3 cu vaccin Moderna și 643 cu vaccin Pfizer.
Potrivit DSP, la nivelul județului Sibiu s-au administrat până în prezent 50.072 doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2, pentru mai buine de 15 mii de persoane fiind administrat și rapelul.

Cât privește reacțiile adverse, de la debutul campaniei din 15.000 de persoane imunizate la Sibiu au fost raportate ”46 cazuri de reacție adversă post-vaccinală în primele 15 minute de la administrarea serului imunizant”, respectiv Pfizer (40) și Moderna (6).
Chiar dacă nu ne-am dorit, valul trei al pandemiei de coronavirus a ajuns și la Sibiu, iar propietarii restaurantelor și-au suspendat activitatea.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background