Pompierii au intervenit pentru îndepărarea copacilor

Redactat de in martie 18, 2021

Pompierii au intervenit pentru îndepărarea copacilor doborâți pe carosabil din cauza vantului puternic, care de aproape o săptămână a făcut ravagii în mai multe județe.

Pompierii militari sibieni, alături de angajații de la drumuri naționale și județene, au intervenit miercuri pentru îndepărtarea mai multor copaci doborâți pe carosabil de vântul puternic. Majoritatea intervențiilor au fost în zona de nord a județului Sibiu, dar și în Păltiniș și Sibiu unde vântul a creat probleme în zonele de blocuri.

pompieri indepartare copaci
Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina, spune că pe parcursul întregii zile s-a intervenit între localitățile Dumbrăveni și Viișoara pentru degajarea unui copac căzut peste carosabil, la ieșirea din municipiul Mediaș, zona Hula Baznei, la intrarea în localitatea Metiș, unde erau mai mulți copaci căzuți, la fel și pe DJ 141B, între localitățile Biertan și Richiș.
De asemenea, pompierii au intervenit pentru îndepărarea copacilor și pe drumul dinspre Rășinari spre Păltiniț, aceștia au intervenit pentru degajarea unor copaci căzuți peste carosabil, care blocau traficul.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background