Patru persoane au fost rănite într-un accident

Redactat de in martie 18, 2021

Patru persoane au fost rănite într-un accident, joi, după o coliziune între un camion și o mașină, pe DN 14, la Agârbiciu.
Pe DN 14, la intrarea în localitatea Agârbiciu, s-a produs o coliziune între un autocamion și un autoturism, ambele conduse pe direcția Sibiu – Mediaș, iar astfel patru persoane au fost rănite într-un accident. Cei trei pasageri ai autoturismului au avut nevoie de îngrijiri medicașe. Astfel soferul de 45 de ani, pasagera de 69 de ani și un bărbat pasager în vârstă de 74 de ani, toți sibieni, au fost transportați la spital, conștienți. Și șoferul autocamionului, în vârstă de 47 de ani, din județul Hunedoara, a fost dus la spital conform declarațiilor făcute de Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.
Echipajele SMURD au transportat la UPU Sibiu femeia rănită, politraumatizată și șoferul mașinii, cu traumatism cranio-cerebral. Ambulanțele SAJ au dus la spital bărbatul de 74 de ani, cu traumatism de bazin și picioare, precum și pe șoferul camionului, care prezenta un traumatism cranio-cerebral acut frontal.
Traficul rutier a fost blocat pentru cercetarea la fața locului deoarece patru persoane au fost rânite într-un accident.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background