28 de paturi de la ATI sunt funcționale

Redactat de in martie 18, 2021

De miercuri după amiaza, toate cele 28 de paturi de la ATI sunt funcționale și sunt alocate pentru bolnavii diagnosticați cu Covid-19.
Conform declarațiilor făcute de Florin Neag, managerul spitalului, toate cele 28 de paturi de ATI (Terapie Anestezie și Terapie Intensivă) Covid alocate de Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu pentru bolnavii diagnosticați cu Covid-19 sunt funcționale. De miercuri a fost soluționată problema celor 3 ventilatoare care au blocat folosirea locurilor pentru bolnavii cu formă gravă a bolii, astfel că toate cele 28 de paturi de la ATI sunt funcționale. Medicii de la Județean care lucrează în zonele ”roșii” sunt din nou sub presiune mare, în contextul creșterii numărului de pacienți și a ocupării în totalitate a locurilor de terapie intensivă.
Până acum, în spitalele din județul Sibiu erau internate 279 de persoane, dintre care 37 de adulți pe ATI, fără niciun loc liber de terapie intensivă la Județean, Spitalul Militar și nici la Mediaș.
Potrivit datelor oficiale transmise de DSP Sibiu, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu are structură Covid avizată cu 227, dintre care 197 de paturi pe secții și 30 ATI Covid, din care 2 sunt rezervă în cadrul Secției de Ginecologie.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background