Tineri cercetați penal dupa agresiuni în trafic

Redactat de in martie 17, 2021

Trei tineri din localitatea Brateiu, județul Sibiu, sunt cercetați penal în stare de arest după ce au amenințat și agresat în trafic un grup de 5 muncitori din Ilfov, informează Poliția Sibiu.

Probelemele între cele două grupări ar fi pornit de la neîntelegerile legate de săparea unei fântâni, după de muncitorii din Ilfov au abandonat lucrarea nemulțumiți de preț.

Potrivit anchetatorilor, scandalul s-a produs luni după-amiaza, pe străzile Mediașului, când cei 5 muncitori ar fi încercat să scape de barbații din Brateiu care au insistat să se întoarcă la lucrarea începută.

După ce i-au blocat în trafic, tinerii din Brateiu ”i-ar fi agresat pe bărbații din autoutilitară, cinci persoane cu vârste între 18 și 44 de ani , folosindu-se de obiecte ascuțite”, respectiv de cuțite, și le-au spart parbrizul mașinii.

Sibienii au fost reținuți distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv lovire sau alte violențe, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background