Anda Adam, scandal din cauza presupusei amante!

Redactat de in martie 12, 2021

Îndrăgita cântăreață Anda Adam a ajuns din nou în atenția publicului și se zvonește că s-ar fi despărțit în secret de soțul ei, Sorin. Artista își susține, punctul de vederea așa cum a făcut-o mereu, și neagă totul. Doar că cealaltă femeie, care și-ar fi trimis mesaje dulci cu soțul său, Sorin spune cu totul altceva.

Care este de fapt adevărata relație a Andei Adam cu Sorin?  Frumoasa cântăreață este protagonista unui scandal de proporții, după ce aceasta i-ar fi  trimis mesaje jignitoare femeii cu care soțul ei a avut unele discuții mai intime,pe Instagram!

Vigilentă, Anda a aflat cine este aceea care ar încerca să le destrame căsnicia și nu a așteptat prea mult pentru a-și face dreptate așa cum știe ea mai bine.

Bineînțeles reacția presupusei  amante, nu a întârziat să apară și aceasta a declarat cât de agresivă a fost Anda Adam și cât de urât i-a putut vorbi. Mai mult decât atât , aceasta a susținut  că știe cum stau lucrurile în căsnicia artistei. Această afirmație a lăsat loc de interpretare și dă de înțeles că între Anda Adam și Sorin nu mai există de foarte mult timp o relație amoroasă.

Dana, presupusa amantă a mărturisit că nu înțelege de ce artista este geloasă.

„Convorbirea mea cu fostul ei soț a degenerat de la ea. Noi nu ne-am căutat așa din senin. Vineri mi-a scris, mă acuză foarte grav și îmi vorbește foarte urât. Dacă voia să îmi spună ceva legat de fostul ei soț, putea să îmi spună foarte frumos. M-a deranjat că m-a făcut în toate felurile și nu mă așteptam să vorbească atât de urât fiind o persoană publică și o femeie matură”.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background