Cei 45 de studenți de la Facultatea de Drept exmatriculați

Redactat de in martie 3, 2021

Marian-Preda rectorul

Cei 45 de studenți de la Drept “care au fraudat mai multe examene” au fost exmatriculați ca urmare a validării de către rectorul universității, Marian Preda, a propunerii de exmatriculare, aceasta fiind propusă de către Consiliul Facultății de Drept, precizează Edupedu.

 “Dovezile care stau la baza deciziilor arată, fără niciun dubiu, că studenții în cauză au încălcat în mod evident și în mod repetat, la mai multe examene din sesiune, regulamentele facultății și universității. Avem și mărturii ale studenților care au recunoscut, în cadrul discuțiilor avute cu reprezentanții facultății, că au fraudat examenele”, a declarat rectorul Universității din București, Marian Preda.

“Pentru fraudarea examenelor nu există decât o singură sancțiune, și anume exmatricularea”, a precizat rectorul, în cadrul unei declarații de presă.

Decanul facultății este acela care a înaintat propunerea de exmatriculare a celor 45 de studenți pentru faptul ca “ au conlucrat pe grupuri de comunicare Whatsapp, in paralel cu desfășurarea examenelor online supravegheate audio/video de profesorii titulari” , dupa cum a precizat Universitatea.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background